[Bday-Fic] Sincerity, Lost in Soul, Found in Love

recycle ff~

Kingdom of Suzy's Fanfiction

baek-psd

Sincerity, Lost in Soul, Found in Love.

(late Special Birthday Fiction)

 Featuring Miss A’s Suzy and EXO’s Baekhyun with Support Cast: EXO [12] || AU, Fluff, Family, Life, Friendship || One-shot || PG 12

Disclaimer : beside the poster and story-line i own nothing!!

 pernah dimuat di IFK dan blog pribadi.

Summary :

Kata cinta, yang tidak mengenal siapa yang akan dicintai, di dalamnya sudah pasti terdapat satu komponen penting yang banyak orang tidak menyadarinya, ketulusan.

View original post 2,077 more words

Advertisements

2 comments

  1. wahh,, saengil chukae hamnida baehyun,nggak nyangka karakter suzy disini asik bnget…. aku pikir mrka pcran ,eh tryata adikaka to….oh iya thor slm knl…sblmnya aku udh bca “rain” tpi pas comnt nggak bsa”eror”___”jdi mian nggak smpat,,,fighting ,,,aku sngat brhrap ada ff exozy slnjutnya terutama hunzy fighting

    Like

    1. halo, salam kenal juga^^ iya, ngga apa, santai aja 😀
      btw, suzy sama si baek ini tuh feel-nya dapet bgt kalo mereka saudaraan, gatau kenapa.hehe…
      terima kasuh sudah membaca ya^^

      Like

Escape your thoughts!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s