[Teaser] #1: Rain and Street Lights in London

rain_and_street_lights_by_olgagreen-d4cmpwx

Rain and street lights in the one of the busiest city in the world. It took a few hours to get there by flight from Seoul. This is a place where the Hyde Park was hidden and a couple of football club had been stayed for a long time. And welcome to London!

A land of the only one academy who has many intelligent kids and ambitious one. The machine of the best detective and righteous-holder in the world. Guardians.

-oo0oo-

London, autumn 2000

Seoul, autumn 1990

Vancouver, winter 1994

and back to the future, Seoul, summer 2015.

-oo0oo-

“Lights will guide you home and ignite your bone. And I will try to fix you…”

-Coldplay, Fix You


Classic Dream Productions

xianara presents

“2nd Chaptered Fan-fiction Project in 2016”

C O M I N G Β S O O N!


a/n:

akhirnya setelah selesai nulis garis besar cerita dan time-linenya untuk beberapa chapter di word, i decided to release this teaser. saya tahu nih teaser tuh vague banget. tadinya saya mau langsung ngeluarin teaser cast-nya cuma kayanya terlalu cepat. dan yah jadinya saya kasih teaser ga genah ini deh. (tapi kalau Dreamers pada jeli, you can read the categories and tags too, πŸ˜€ πŸ˜€ ) ya intinya mah nih teaser ini mengandung setting tempat dan waktu yang nanti akan ada di ff saya. btw, sesuia judul ya, ff ini akan terbit nanti tahun 2016 :3 sekarang saya ingin selesaiin dulu semua chapternya. dan alhamdulillah, chapter 1 udh kelar.Β 

jadinya saya nnti pengen pas penerbitan kg ada acara molor-molor update lagi gegara saya yang gabisa melunasi deadline 😦 doakan semoga smua lancar saja ya! terimakasihhh ❀

 

Advertisements

6 comments

  1. What a nice project sistaaaa, kyyaaa can’t wait till 2016 😍😍😍
    Btw aku baru inget blom nyelesein baca wedding dress, duhh aku ketinggalan bet, trus sma london journal juga belum aku selesein, duh aku banyak bet ngutang di ff orang sobss
    Berhubung ini liat di app hp juga ngga bisa liat tag kecuali suzy doang, udahlah maafkeun diriku yg ngalor ngidul klo komen,
    see you anaaaa

    Liked by 1 person

    1. omg thank you so much dani atas support-nya ❀ gold n silver-mu ditunggu juga lhooooo part 1-nya ❀ ❀ ❀ ❀ *dorr
      hehe, ngga apa-apa ama aku mah πŸ™‚
      hahaha, see you too darls ❀

      Like

  2. New Project bwt tahun 2016.. WOow I love it.. Semangat ya sayang ..
    Aku tunggu FF Elgo -mu loh Na,, dan mau baca ulang London Jurnal lg ..kerenn bingit..kkk sipp Pokoknya aku tunggu FF-mu yaa.. Hwaiting

    Liked by 1 person

Escape your thoughts!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s